Advertisement

Αλμα Επι Κοντω Ρεκορ : ΗΛΙΔΑ Κάμπος News - ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ: "Ασημένιος" ο Θοδωρής ... - Είναι αναμφισβήτητα ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο.

Αλμα Επι Κοντω Ρεκορ : ΗΛΙΔΑ Κάμπος News - ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ: "Ασημένιος" ο Θοδωρής ... - Είναι αναμφισβήτητα ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο.. Η κατερίνα στεφανίδη σμπαράλιασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γέλενα ισινμπάγεβα και πλέον κυνηγάει αυτό το σεργκέι μπούμπκα, όπως προκύπτει από μία γκάφα της 'equipe'! Σάββατο, 15 φεβρουαρίου 2014, 19:10. Το αγώνισμα φαίνεται να είναι γνωστό από τους κρήτες και τους κέλτες. Ο σουηδός με 6μ.17 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ! Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον πρωταθλητή του άρη, γιάννη ρίζο, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της καβάλας και παράλληλα δημιούργησε νέο ρεκόρ!

Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ των ανδρών είναι 6,14 μέτρα και πραγματοποιήθηκε το 1994. Η κατερίνα στεφανίδη σμπαράλιασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γέλενα ισινμπάγεβα και πλέον κυνηγάει αυτό το σεργκέι μπούμπκα, όπως προκύπτει από μία γκάφα της 'equipe'! Τα κατάφερε στον μόλις δεύτερο αγώνα του στη σεζόν. Ο λόγος για τον σουηδό αρμάντ ντουμπλάντις, ο οποίος είναι πλέον ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ του αγωνίσματος.

Στεφανίδη για κορυφαία Ευρωπαία! (pic) - Σπορ - gavros.gr
Στεφανίδη για κορυφαία Ευρωπαία! (pic) - Σπορ - gavros.gr from www.gavros.gr
Σάββατο, 15 φεβρουαρίου 2014, 19:10. Στο ντίσελντορφ, στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, είχε περάσει τα 6,00μ. Το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ των ανδρών είναι 6,14 μέτρα και πραγματοποιήθηκε το 1994. Στο ντόνεντσκ, στο μίτινγκ που διοργάνωσε ο θρύλος του επί κοντώ, σεργκέι μπούμπκα, ο ρενό λαβιλενί έκανε το σάββατο νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό. (ανακατεύθυνση από πανελλήνια ρεκόρ στίβου) το λήμμα παραθέτει τις πηγές του αόριστα, χωρίς παραπομπές. Ο σουηδός άρμαντ ντουπλάντις έσπασε ένα από τα μεγάλα παγκόσμια ρεκόρ σήμερα, σάββατο 8 φεβρουαρίου 2020. Τα βλέμματα όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης είναι στραμμένα στους ολυμπιακούς αγώνες του λονδίνου, όμως εντύπωση προκαλεί πως αντέχουν ακόμη στο χρόνο «στοιχειωμένα» παγκόσμια ρεκόρ στον στίβο από τη δεκαετία του 1980. Η εμφάνιση του παγκόσμιου πρωταθλητή του επί κοντώ δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση.

Σάββατο, 15 φεβρουαρίου 2014, 19:10.

Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ. O eμμανουήλ καραλής στο επί κοντώ, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παίδων, στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο σεφ με άλμα στα 5,53 και να αποθεώθηκε από τους περίπου 5.000 φίλους του. Ο λόγος για τον σουηδό αρμάντ ντουμπλάντις, ο οποίος είναι πλέον ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ του αγωνίσματος. Ένας 20χρονος από τη σουηδία έσπασε έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του σεργκέι μπούμπκα στο άλμα επί κοντώ του ανοιχτού στίβου. Το αγώνισμα φαίνεται να είναι γνωστό από τους κρήτες και τους κέλτες. Το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ των ανδρών είναι 6,14 μέτρα και πραγματοποιήθηκε το 1994. Ιστορικό ρεκόρ για τον νεαρό σουηδό άρμαντ ντουπλάντις στο επί κοντώ. Ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο είναι μόλις 20 ετών! Ο 20χρονος άλτης με 6.18μ κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.17μ), που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα. Λίγες ημέρες μετά από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ στην πολωνία ο μόντο ντουπλάντις σημείωσε νέο ρεκόρ στη γλασκώβη! Βοηθήστε συνδέοντας το κείμενο με τις πηγές χρησιμοποιώντας παραπομπές, ώστε να είναι επαληθεύσιμο. Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. «νέο ρεκόρ με επίδοση 5.05 μέτρα πέτυχε ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ του συλλόγου μας γιάννης.

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ έκανε ο 20χρονος, άρμαντ ντουπλάντις, στο μίτινγκ κλειστού στίβου της. Λίγες ημέρες μετά από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ στην πολωνία ο μόντο ντουπλάντις σημείωσε νέο ρεκόρ στη γλασκώβη! Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από τον μόντο ντουπλάντις στο επί κοντώ! Το αγώνισμα φαίνεται να είναι γνωστό από τους κρήτες και τους κέλτες. Ασυλληπτο πανελληνιο ρεκορ απο την στεφανιδη στο αλμα επι κοντω.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙ ...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙ ... from i.pinimg.com
Και έδειχνε τις διαθέσεις του. Ένα από τα αγωνίσματα που χρειάζεται θερμοκηπιο είναι και το αλμα επι κοντω. Λίγες ημέρες μετά από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ στην πολωνία ο μόντο ντουπλάντις σημείωσε νέο ρεκόρ στη γλασκώβη! Αλμα επι κοντω 4.90 στεφανιδη αικατερινη 1990 αο φιλοθεησ 20/2/2016 μητινγκ νεα υορκη 1 12. Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον πρωταθλητή του άρη, γιάννη ρίζο, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της καβάλας και παράλληλα δημιούργησε νέο ρεκόρ! Αλμα σε μηκοσ 6.71 καρυδη σπυριδουλα 2001 κερκυραικοσ γσ 2/8/2020 πανελληνιοι κ20(α/γ) ιωαννινα 1 17. Ιστορικό ρεκόρ για τον νεαρό σουηδό άρμαντ ντουπλάντις στο επί κοντώ. Ο ντουπλάντις πήδηξε στα 6 μέτρα και 17 εκατοστά, σε συνάντηση κλειστού στίβου στο τορούν της πολωνίας.

Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ.

Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ. Αλμα σε μηκοσ 6.71 καρυδη σπυριδουλα 2001 κερκυραικοσ γσ 2/8/2020 πανελληνιοι κ20(α/γ) ιωαννινα 1 17. Η κατερίνα στεφανίδη σμπαράλιασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γέλενα ισινμπάγεβα και πλέον κυνηγάει αυτό το σεργκέι μπούμπκα, όπως προκύπτει από μία γκάφα της 'equipe'! O eμμανουήλ καραλής στο επί κοντώ, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παίδων, στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο σεφ με άλμα στα 5,53 και να αποθεώθηκε από τους περίπου 5.000 φίλους του. Ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο είναι μόλις 20 ετών! Ο 20χρονος άλτης με 6.17μ (στη 2η προσπάθεια) σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο τόρουν της πολωνίας και κατέρριψε το προηγούμενο του γάλλου ρενό λαβιλενί με 6.16μ από τον. «νέο ρεκόρ με επίδοση 5.05 μέτρα πέτυχε ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ του συλλόγου μας γιάννης. Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον πρωταθλητή του άρη, γιάννη ρίζο, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της καβάλας και παράλληλα δημιούργησε νέο ρεκόρ! Ο 20χρονος άλτης με 6.18μ κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.17μ), που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα. Ασυλληπτο πανελληνιο ρεκορ απο την στεφανιδη στο αλμα επι κοντω. Το αλμα επι κοντω ειναι: Ο αρμάντ ντουπλάντις μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, αλλά κατέρριψε την κορυφαία επίδοση που κατείχε ο σεργκέι μπούμπκα (6.14μ.) από το 1994 πηδώντας πάνω. Λίγες ημέρες μετά από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ στην πολωνία ο μόντο ντουπλάντις σημείωσε νέο ρεκόρ στη γλασκώβη!

Ένα από τα αγωνίσματα που χρειάζεται θερμοκηπιο είναι και το αλμα επι κοντω. Ο ντουπλάντις πήδηξε στα 6 μέτρα και 17 εκατοστά, σε συνάντηση κλειστού στίβου στο τορούν της πολωνίας. Ο 20χρονος άλτης με 6.18μ κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.17μ), που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα. Αλμα επι κοντω 4.90 στεφανιδη αικατερινη 1990 αο φιλοθεησ 20/2/2016 μητινγκ νεα υορκη 1 12. Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ ...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ ... from www.gs-glyfadas.gr
Βοηθήστε συνδέοντας το κείμενο με τις πηγές χρησιμοποιώντας παραπομπές, ώστε να είναι επαληθεύσιμο. Ο 20χρονος άλτης με 6.18μ κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.17μ), που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα. Ο σουηδός άρμαντ ντουπλάντις έσπασε ένα από τα μεγάλα παγκόσμια ρεκόρ σήμερα, σάββατο 8 φεβρουαρίου 2020. Ο λαβιλενί κατέρριψε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του μπούμκα. Ιστορία έγραψε στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο τορούν ο μόντο ντουπλάντις. Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από τον μόντο ντουπλάντις στο επί κοντώ! Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ.

Το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ των ανδρών είναι 6,14 μέτρα και πραγματοποιήθηκε το 1994.

Αλμα επι κοντω γυναικων κορυφαίοι αθλητές του στίβου στεφανίδη και φιλιππίδης! Ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο είναι μόλις 20 ετών! «νέο ρεκόρ με επίδοση 5.05 μέτρα πέτυχε ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ του συλλόγου μας γιάννης. Ο αρμάντ ντουπλάντις μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, αλλά κατέρριψε την κορυφαία επίδοση που κατείχε ο σεργκέι μπούμπκα (6.14μ.) από το 1994 πηδώντας πάνω. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από τον μόντο ντουπλάντις στο επί κοντώ! Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το. Το αλμα επι κοντω ειναι: Ένας 20χρονος από τη σουηδία έσπασε έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του σεργκέι μπούμπκα στο άλμα επί κοντώ του ανοιχτού στίβου. Ο σουηδός με 6μ.17 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ! Η εμφάνιση του παγκόσμιου πρωταθλητή του επί κοντώ δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ έκανε ο 20χρονος, άρμαντ ντουπλάντις, στο μίτινγκ κλειστού στίβου της. Η κατερίνα στεφανίδη σμπαράλιασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γέλενα ισινμπάγεβα και πλέον κυνηγάει αυτό το σεργκέι μπούμπκα, όπως προκύπτει από μία γκάφα της 'equipe'! Ασυλληπτο πανελληνιο ρεκορ απο την στεφανιδη στο αλμα επι κοντω.

Ο σουηδός με 6μ17 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ! αλμα επι κοντω. Αλμα επι κοντω πανελληνιο ρεκορ κυριακοπουλου share tweet share;

Posting Komentar

0 Komentar